Готуємо з газетою «Для дому і сім'ї» — човники з баклажанів із рибою

Сьогодні, 14:11 Переглядів: 117

Для цієї страви можна використовувати практично будь-яку начинку: м’ясну, курячу, овочеву. Але особливо ніжний смак виходить, коли начиняєш баклажани рибою

Інгредієнти:

  • 3 невеликі баклажани
  • 400 г філе кети або іншої морської риби на смак
  • 2 помідори
  • 1 цибулина
  • 100 г вершкового масла
  • сіль та зелень — на смак
  • 100 г твердого сиру.

У баклажанів відріжте плодоніжки й розріжте овочі вздовж, щоб вийшли «човники». Шкірку не знімайте — вона збереже форму овочів та вигляд страви.

Рибу та помідори наріжте невеликими кубиками, за бажання з томатів можна попередньо зняти шкірку. Цибулю дрібно наріжте.

Човники з баклажанів викладіть на деко, змащене олією. Всередину кожного з них накладіть рибу, помідори, цибулю і вершкове масло. Посоліть, поперчіть та посипте зеленню. Потім кожну порцію накрийте тертим сиром.

Відправте в добре прогріту духовку на 30-50 хвилин до м’якості баклажанів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх