Для цієї страви можна використовувати практично будь-яку начинку: м’ясну, курячу, овочеву. Але особливо ніжний смак виходить, коли начиняєш баклажани рибою
Інгредієнти:
У баклажанів відріжте плодоніжки й розріжте овочі вздовж, щоб вийшли «човники». Шкірку не знімайте — вона збереже форму овочів та вигляд страви.
Рибу та помідори наріжте невеликими кубиками, за бажання з томатів можна попередньо зняти шкірку. Цибулю дрібно наріжте.
Човники з баклажанів викладіть на деко, змащене олією. Всередину кожного з них накладіть рибу, помідори, цибулю і вершкове масло. Посоліть, поперчіть та посипте зеленню. Потім кожну порцію накрийте тертим сиром.
Відправте в добре прогріту духовку на 30-50 хвилин до м’якості баклажанів.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.