Сьогодні вночі над Полтавщиною збивали «Шахеди» - Україну атакували 29 ворожих БпЛА

Сьогодні, 08:01 Переглядів: 250

  

У результаті протиповітряного бою збили 24 ударні безпілотники типу Shahed-131/136 над територіями Херсонської, Одеської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Дніпропетровської, Київської, Вінницької та Житомирської областей

Сьогодні, 3 серпня, у 0.17 в районі Полтави було чутно вибухи. Про це жителі міста повідомляли у соцмережах. Через декілька хвилин вибухи пролунали і на території сусідніх областей. А у 0.26 пабліки сповістили про нові вибухи в районі Полтави.

Атака «Шахедів» на Україну розпочалася вчора, 2 серпня, близько 23.00 на півночі країни, а близько 23.40 ворожі БпЛА зайшли з південного напрямку.

Як вранці повідомив Командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук, у ніч на 3 серпня противник завдав удару двома зенітними керованими ракетами С-300 з окупованої території Донеччини, двома протирадіолокаційними ракетами Х-31П із повітряного простору над акваторією Чорного моря, а також 29-ма ударними БпЛА типу Shahed із напрямків: мис Чауда – Крим, Приморсько-Ахтарськ, Курськ – РФ.

- Відбивали повітряний напад мобільні вогневі групи Сил оборони України, зенітні ракетні війська та підрозділи РЕБ Повітряних Сил. В результаті протиповітряного бою збито 24 ударні БпЛА типу «Shahed-131/136» в межах Херсонської, Одеської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Дніпропетровської, Київської, Вінницької та Житомирської областей.

Дякую за бойову роботу, - написав Командувач Повітряних сил ЗСУ.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх