У Кременчуці поновлюватимуть благоустрій на вулиці Юрія Кондратюка: скільки планують витратити

5.08.2024, 22:01 Переглядів: 988

На останній сесії міської ради 2 серпня влада погодила зміни у програмі комунального підприємства «Благоустрій Кременчука»

Кременчуцька влада планує виділити гроші на благоустрій території на вулиці Юрія Кондратюка в районі житлових будинків № 14 та № 18. Фінансування піде на розробку проєктно-кошторисної документації з проведенням експертизи. Про це стало відомо з рішення виконавчого комітету, який оприлюднили на сайті міської ради Кременчука. 

На це влада планує витратити 160 тисяч гривень. Гроші виділяють з цільового фонду міської ради. 

Зазначимо, що на останній сесії міської ради 2 серпня влада погодила зміни у програмі комунального підприємства «Благоустрій Кременчука». Зокрема, благоустрій території на вулиці Юрія Кондратюка біля будинків № 14 та № 18 цьогоріч коштуватиме місту 1,5 млн гривень без врахування розробки ПКД. Як вказано у рішенні міської ради, нині там розташований об’єкт незавершеного будівництва. 

Гроші підуть на «заплановані лише найнеобхідніші види робіт для влаштування тротуарного покриття з закріпленням існуючих конструкцій»

— Це дасть змогу уникнути небезпеки для містян та зберегти частину вже виконаних робіт (закладених матеріалів) від руйнування та розкрадання, — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, у 2019 році на Ревівці, на вулиці Юрія Кондратюка, хотіли облаштувати сквер «Західний». На це влада передбачала фінансування у розмірі 150 тисяч гривень. Як пояснив Денис Терещенко, депутат міськради, який опікується Ревівкою, сквер мали облаштувати неподалік від кінцевої зупинки маршрутки №17.

Автор: Телеграф Джерело фото: google.maps
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх