Кременчуцька міська рада надає до 50 000 грн матеріальної допомоги демобілізованим на лікування — Гриценко

Сьогодні, 15:15 Переглядів: 151

 

Кількість звернень щодо допомоги від демобілізованих кременчужан останнім часом значно зросло

Кременчуцька міська рада надає матеріальну допомогу демобілізованим мешканцям міста на лікування поранень та захворювань, отриманих під час проходження військової служби. Суми допомоги становлять від 5 до 50 тисяч гривень залежно від тяжкості поранення чи захворювання. Про це учора, 21 серпня, під час прийому громадян з особистих питань розповів секретар Кременчуцької міської ради Юрій Гриценко.

Він також нагадав, що з січня цього року кожному мобілізованому кременчужанину виплачується одноразова грошова допомога у 30 тисяч гривень.

— Ми зараз дуже активно допомагаємо не лише мобілізованим кременчужанам, а й тим, які звільнилися з військової служби. Їх досить багато. Я просто не очікував, що стільки людей у нашому місті демобілізувалися. Кількість звернень за допомогою від них за останній час значно зросла, — зазначив Юрій Гриценко.

Нагадаємо, з початку 2024 року у Кременчуці, мобілізованим виплачують 30 тисяч гривень допомоги від громади. Такі ж виплати проводяться й в інших територіальних громадах Полтавщини, проте розмір виплати всюди різний — він визначається рішеннями самої громади. У Кременчуці за цією виплатою треба звертатися до управління по роботі зі зверненнями громадян (пл. Перемоги, 2, телефон — 74-37-91, 74-37-92, 74-37-93), або до відділу по роботі з ветеранами війни департаменту соціального захисту населення (вул. Небесної Сотні, 54, телефон — 73-94-77).

За цими ж адресами можна подавати заяви та документи для отримання матеріальної допомоги від міста на лікування пораненим військовослужбовцям.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх