Минулої доби на Кременчуччині сталося чотири пожежі – горіла суха рослинність на горі Пивиха

Сьогодні, 08:38 Переглядів: 139

 

Загиблих та травмованих внаслідок пожеж не зареєстровано

За минулу добу рятувальники ліквідували 4 пожежі, що виникли в екосистемах на території Кременчуцького району. Про це повідомила пресслужба Кременчуцького районного управління ДСНС.

Учора, 1 вересня, о 10.42 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на вулиці Будівельників в Горішніх Плавнях. Пожежу вдалося ліквідувати лише о 14.07. Вогонь знищив суху рослинність на площі 10 га.

О 11.38 надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності по провулку Сергія Петренка в Кременчуці. Вогонь погасили о 12.08, знищена суха рослинність на площі 9 кв. м.

О 15.36 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності за межами села Сушки Козельщинської територіальної громади. Пожежу вдалося ліквідувати о 17.42. Вигоріло 2 га сухої рослинності.

І надвечір, о 18.00 надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на горі Пивиха Градизької територіальної громади. По прибуттю на місце виклику вогнеборці встановили, що горить суха рослинність на площі 0.5 га та відразу приступили до гасіння пожежі. Вогонь погасили 20.06. Внаслідок пожежі знищено суху рослинність на площі 0.5 га. До гасіння пожежі залучалися підрозділи ДСНС, Градизька місцева пожежна охорона та 7 одиниць пристосованої техніки.

- Травмованих чи загиблих внаслідок пожеж не зареєстровано. Причини виникнення даних пожеж встановлюються, - йдеться у повідомленні.

 

Автор: Віктор Крук Джерело фото: Кременчуцьке районне управління ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх