Кременчуцька окружна прокуратура до Дня знань провела просвітницький захід

Сьогодні, 13:01 Переглядів: 133

Ювенальні прокурори обговорили з учасниками заходу теми кримінальної відповідальності неповнолітніх та роль прокуратури у сфері захисту інтересів дітей та протидії домашньому насильству

На базі Професійно-технічного училища № 26 міста Кременчука за ініціативи Кременчуцької окружної прокуратури, відбувся просвітницький захід для здобувачів освіти першого та другого курсу.

Ця ініціатива увійшла в рамки реалізації пілотного проєкту щодо імплементації міжнародних стандартів правосуддя, дружнього до дитини у практичну діяльність в Полтавській області.

Ювенальні прокурори обговорили з учасниками заходу теми кримінальної відповідальності неповнолітніх та роль прокуратури у сфері захисту інтересів дітей та протидії домашньому насильству.

Здобувачів освіти ПТУ № 26 поінформовано про завдання та функції прокуратури, кримінальну та адміністративну відповідальність неповнолітніх, тобто осіб, які не досягли 18-річного віку; види та розміри покарань для них, визначені кримінальним законодавством.

Обговорено окремі аспекти захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації, та втягнення неповнолітніх до збуту наркотичних засобів або психотропних речовин.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх