Випускниця Кременчуцького військового ліцею Катерина Чемес отримала звання підполковника

Сьогодні, 16:03 Переглядів: 396 Коментарів: 1

 

Після навчання у Кременчуці дівчина продовжила військовий шлях і подальшу освіту здобувала у Національній академії сухопутних військ

Випускниця Кременчуцького військового ліцею (нині — ліцей з посиленою військово-спортивною підготовкою) Катерина Чемес отримала звання підполковника. Про це журналістам «Кременчуцького Телеграфа» розповів колишній очільник закладу освіти Володимир Поляков.

За його словами, Кременчуцький ліцей був першим в Україні серед інших військових ліцеїв, хто став набирати на навчання дівчат.

 

— І наші ризики виправдалися — ми першими побачили наших дівчат в званні «підполковник». Катюша, ти завжди впевнено йшла до своєї мети. І ми сподіваємося, що це черговий крок, який приведе тебе до генеральського звання, — говорить Поляков.

Після навчання Кременчуці Катерина продовжила здобувати військову освіту й у 2016 році закінчила загальновійськовий факультет Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та отримала звання лейтенанта.

 

Нагадаємо, у 2010-му році «Кременчуцький Телеграф» уже писав про Катерину — тоді, під час навчання у військовому ліцеї, дівчина пробігла марафон довжиною у 42 км.

Автор: Яна Гудзь Джерело фото: Володимир Поляков
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

170
Сьогодні, 16:27

нічого не маю проти, але за вісім років (з 2016 по 2024) дослужитися з лейтенанта до підполковника, напевно, має величезні заслуги перед державою. В десантно штурмових військах. Ще цікаво булуо б дізнатися на яких посадах проходила службу, та яку посаду займає тепер.


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх