17 років за ґратами: житель Кременчука отримав вирок за вбивство та зґвалтування жінки — прокуратура

20.09.2024, 12:44 Переглядів: 1 343

Житель Кременчука зробив це у період іспитового строку — його судили в Одеській області за кримінальні правопорушення у сфері обігу наркотичних засобів

Полтавський апеляційний суд залишив без змін вирок Автозаводського районного суду Кременчука місцевому жителю за вбивство жінки, вчинене з особливою жорстокістю, поєднане із сексуальним насильством (п. п. 4, 10 ч. 2 ст. 115 КК України). Про це повідомили у Полтавській обласній прокуратурі 20 вересня.

За словами прокурорів, у вересні 2021 року на вул. Тараса Бульби чоловік у відповідь на зауваження 79-річної жінки двічі вдарив її кулаком в обличчя. 

— Коли потерпіла впала на землю, він завдав їй численних ударів ногами у життєво важливі органи, а надалі роздягнув, відтягнув тіло від будинку та скоїв сексуальне насильство, фіксуючи свої дії на мобільний телефон, — йдеться у повідомленні.

Житель Кременчука зробив це у період іспитового строку — його судили в Одеській області за кримінальні правопорушення у сфері обігу наркотичних засобів. На підставі ст. 75 КК України суд звільнив його від відбування покарання з випробуванням терміном на 2 роки.

Сумарно обвинувачений проведе за ґратами 17 років. Ухвала апеляційного суду набрала законної сили, проте може бути оскаржена в касаційному порядку, додали у прокуратурі.

Нагадаємо, 16 вересня, близько 21.30, у Миргороді на вулиці виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Автор: Телеграф Джерело фото: yug.today
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх