На Кременчуччині браконьєри виловили 50 кг риби, чим завдали збитків на понад 1 млн грн

11.10.2024, 13:36 Переглядів: 495

 

Поліцейські, які їх виявили, вилучили 5 сіток загальною довжиною 250 метрів

Учора, 10 жовтня, в одному із сіл Градизької громади працівники сектору поліцейської діяльності на воді під час патрулювання виявили двох місцевих мешканців, які, ймовірно, причетні до незаконного вилову риби.

У них вилучили 5 браконьєрських сіток та понад 50 кг свіжовиловленої риби. За попередньою оцінкою фахівців, сума завданих державі збитків становить понад 1 млн грн. Поліція розпочала розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини з посиланням на інформацію секції поліцейської діяльності на воді Кременчуцького райуправління поліції.

- У правопорушників вилучили риболовні сітки загальною довжиною близько 250 метрів, понад 50 кілограмів незаконно виловленої риби різних видів та мотоцикл. Вилучені сітки передані для подальшого знищення, а водні біоресурси - для подальшої реалізації в дохід держави. За попередньою оцінкою фахівців, сума завданих державі збитків становить понад мільйон гривень, - йдеться у повідомленні.

За даним фактом підрозділом дізнання відділу №1 (м. Глобине) Кременчуцького райуправління поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України.

- Нагадуємо, згідно з Правилами любительського рибальства забороняється лов водних біоресурсів сітками та пастками усіх типів та конструкцій, а також іншими сітковими знаряддями лову. У разі виявлення порушень на воді закликаємо громадян повідомляти на лінію 102, - закликають у поліції.

Нагадаємо, у вересні на Полтавщині незаконно наловили риби на понад 2 млн грн.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх