З 9 січня 2007 року знижено тарифи на пасажирські залізничні перевезення

9.01.2007, 19:01 Переглядів: 2 422

З 00:00 9 січня 2007 року тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом знижено на 10%. Про це повідомила інформагенцію «Телеграф-інфо» начальник вокзалу станції «Кременчук» Олена Ольшанська.
За її словами, інформаційний ажіотаж навколо цін на квитки на пасажирські поїзди спричинив багато непорозумінь. Міністерство транспорту – спочатку видало наказ про підвищення з 1 січня на 10% тарифів на пасажирські залізничні перевезення, але невдовзі, віце-прем’єр України Андрій Клюєв наказав анулювати підвищення.

З 00:00 9 січня 2007 року тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом знижено на 10%. Про це повідомила інформагенцію «Телеграф-інфо» начальник вокзалу станції «Кременчук» Олена Ольшанська. За її словами, інформаційний ажіотаж навколо цін на квитки на пасажирські поїзди спричинив багато непорозумінь. Міністерство транспорту – спочатку видало наказ про підвищення з 1 січня на 10% тарифів на пасажирські залізничні перевезення, але невдовзі, віце-прем’єр України Андрій Клюєв наказав анулювати підвищення. «Це розпорядження буде діяти до 31 січня. З 1 січня 2007 року ціни були підвищені на 10% на пасажирські поїзди, - повідомляє Олена Ольшанська. – Взагалі, така карусель цін пов’язана з індексацією до тарифів. Квитки не будуть весь час коштувати однаково. На кожний період існують свої коефіцієнти підвищення, розмір яких залежить від декількох факторів, і в тому числі від попиту. Наприклад, влітку пасажирів більше, ніж взимку. Тож, відповідно, у теплу пору року квитки будуть дорожчими. Це поки що стосується тільки пасажирських поїздів дальнього сполучення. Квитки на дизельні потяги приміського сполучення мають постійну ціну». Разом з тим Олена ОЛьшанська додає, що відповідно до наказу, на вокзалах та пунктах продажу проїзних документів пасажири зможуть отримати вичерпну інформацію про зміни до Тарифів та їх застосування. При цьому наказом Мінтрансзв’язку не передбачена можливість повернення різниці вартості квитка, придбаного пасажиром до 09.01.07 на проїзд залізничним транспортом після вказаної дати.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2007/01/09/4241.html -->
 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх