Депутати Полтавської обласної ради звернулися до парламенту та уряду з проханням законодавчо закрепити норму збільшення терміну повідомлення підприємс

22.04.2007, 14:04 Переглядів: 1 709
Депутати Полтавської обласної ради звернулися до парламенту та уряду з проханням законодавчо закрепити норму збільшення терміну повідомлення підприємств комунальної теплоенергетики та бюджетних організацій про припинення газопостачання.
Як передає корреспондент УНІАН, відповідне звернення депутати прийняли 20 квітня на сесії облради.
В зверненні зокрема зазначається, що Постанова Кабінету Міністрів України від 8 грудня 2006 року №1687 «Про затвердження Порядку пооб’єктового припинення (обмеження) газопостачання споживачам, крім населення» встановлює термін лише в три доби від часу повідомлення споживача про припинення постачання газу та фактичного його відключення.
“Це унеможливлює здійснення відповідних розрахунків та може привести до відключення ряду важливих соціально значимих об’єктів області від газопостачання, викликати соціальну напругу в регіоні.

Депутати Полтавської обласної ради звернулися до парламенту та уряду з проханням законодавчо закрепити норму збільшення терміну повідомлення підприємств комунальної теплоенергетики та бюджетних організацій про припинення газопостачання. Як передає корреспондент УНІАН, відповідне звернення депутати прийняли 20 квітня на сесії облради. В зверненні зокрема зазначається, що Постанова Кабінету Міністрів України від 8 грудня 2006 року №1687 «Про затвердження Порядку пооб’єктового припинення (обмеження) газопостачання споживачам, крім населення» встановлює термін лише в три доби від часу повідомлення споживача про припинення постачання газу та фактичного його відключення. “Це унеможливлює здійснення відповідних розрахунків та може привести до відключення ряду важливих соціально значимих об’єктів області від газопостачання, викликати соціальну напругу в регіоні. Тому пропонуємо збільшити термін повідомлення підприємств комунальної теплоенергетики та бюджетних організацій про припинення газопостачання”,-зазначається в зверненні.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх