«Про платний парк мова зараз не йде»

11.06.2009, 09:05 Переглядів: 2 902
Так заявив Володимир Матицин, претендент на оренду парку «Придніпровський».
Парковий олень: «Ы! Може й мені на нові роги перепаде?»

Кременчужанам усе ж пообіцяли, що після реконструкції вхід у парк буде безплатним. Гроші братимуть лише за атракціони та інші розваги. Питання передачі парку в оренду вивчить спеціальна комісія.

У місті створюють спеціальну комісію, яка вивчить питання передачі парку «Придніпровський» в оренду. Йдеться про те, що орендарем парку стане ЗАТ «Градосфера», підконтрольна Володимиру Матицину – члену міськвиконкому, екс-очільнику «Укртатнафти».

Кременчужан же найбільше цікавить доля парку. Вони згадують сумнівний досвід тепер вже неіснуючого парку МЮДа, який віддали «Амстору», і активно обговорюють: яким все ж таки буде вхід у п арк – платним чи ні? На нашому сайті 
www.telegraf.in.ua – вже 45 відгуків на тему реконструкції парку та можливого платного входу. Ось один із них:

– Одне питання не дає спокою: чим мене можна так зацікавити у «Придніпровському», щоб я цілеспрямовано туди пішов, і не просто так, а за плату (нехай і символічну)? Ну може дітей поведу на атракціони раз-другий. І чомусь я впевнений, що не я один такий. Пройдіться парком, подивіться, хто в ньому гуляє: мами з колясками, батьки з більш старшими дітьми , пенсіонери і «праздношатающиеся». А ви впевнені, що хтось із них піде до платного парку?

«ТелеграфЪ» поставив це запитання пану Матицину. Ось що він відповів:

– Треба спочатку визначити, які інвестиції будуть внесені, як вирішуватиметься це питання. Ні про який платний парк мова зараз не йде. Говориться про те, як привести парк до ладу. Потім платними будуть послуги: пляж, кафе, аквапарк... Це програма не одного року.

Цікаво, а про який саме пляж наразі йдеться? На жаль, пан Матицин не уточнив… Натомість Василь Хоменко, заступник міського голови, повідомив:

– Буде працювати робоча група. Ніхто не знімає природоохоронного зобов’язання з парку. Є ескізний проект. При розробці робочого проекту будуть визначені вимоги до кожної будови, до кожного атракціону. Питання платного входу у парк не піднімається.



 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх