Чистота і порядок – завжди в пріоритеті

21.06.2024, 14:00 Переглядів: 373

  

У Кременчуці завершився трьохмісячник чистоти і порядку, що проводився з 4 березня по 4 червня 2024 року. В рамках цієї ініціативи всі підприємства, установи, організації, навчальні заклади Кременчуцької громади мали навести лад на прилеглих та закріплених за ними територіях.

До заходу активно долучилася керуюча компанія “Будсервіс”. Фахівці привели до належного стану підвали, технічні поверхи, цоколі будинків та прибудинкові території, які обслуговує компанія. В цілому був виконаний наступний обсяг робіт:

  • впорядкування прибудинкової території (прибирання листя, покоси) - 32 га
  • розчищення бордюрів - 55 938 м.п.
  • білування бордюрів - 12 390 м.п.
  • ремонт лав - 43 шт.
  • ремонт входів до підвальних приміщень - 5 шт.
  • ремонт цоколя - 2 буд.
  • прибирання приямків - 8 шт.
  • прибирання підвалів та технічних поверхів - 42 шт.

 

Наша участь у трьохмісячнику чистоти є традиційною та необхідною, адже після зими завжди є потреба в генеральному прибиранні. Зібрати опале листя, гілля, пісок та грунт, відремонтувати та пофарбувати лавочки, полагодити урни, впорядкувати прибордюрну зону, навести лад в підвалах та на технічних поверхах багатоповерхівок – ці та інші заходи виконуються клінінговою службою та ремонтною бригадою. В результаті трьохмісячника територія, на якій проживають наші клієнти, стала впорядкованою та охайною,

– зазначили в компанії.

 

Зауважимо, що підтримання чистоти та порядку на прибудинкових територіях потрібне не тільки весною. Клінінгова служба компанії “Будсервіс” надає послуги з прибирання щодня, адже вони є складовою тарифу. Крім прибирання власне сміття, фахівці виконують також сезонні роботи: влітку - покоси трави, восени - прибирання листя, взимку - прибирання снігу та посипку ожеледиці.
Зробити заявку щодо клінінгу або з інших питань, отримати консультацію можна за номером цілодобового колл-центру “Будсервіс” у Кременчуці: 

067 341 41 41

Заявки на виконання робіт приймаються цілодобово без вихідних. Центр обслуговування клієнтів за адресою вул.В.Набережна,17 проводить прийом відвідувачів з 08:00 до 17:00. Менеджери компанії обов’язково проконсультують та допоможуть у вирішенні питань клієнтів.

 

Автор: Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх