Чиновники отримуватимуть додаткові виплати з допомоги і грантів від іноземних держав — ВР

7.06.2024, 16:30 Переглядів: 630

Новий закон має поліпшити співпрацю в контексті євроінтеграційного руху України, підвищити показники розвитку регіонів України, загалом рівня життя населення

Держслужбовці та чиновники отримуватимуть виплати за додаткове навантаження, пов’язане з виконанням обов’язків за програмами та проєктами міжнародної технічної допомоги. Відповідний законопроєкт за основу ухвалила Верховна Рада 5 червня. 

У проєкті вказали, що чиновнику за додаткове навантаження, пов’язане з виконанням обов’язків за програмою допомоги або грантом Європейського Союзу, іноземних держав чи організацій, встановлюється виплата, яка передбачена бюджетом такої програми. Водночас це має бути не більше половини його середньої заробітної плати. 

На думку народних депутатів, це сприятиме стимулюванню органів державної влади та місцевого самоврядування до участі в реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги. Також новий закон має поліпшити співпрацю в контексті євроінтеграційного руху України, підвищити показники розвитку регіонів України, загалом рівня життя населення.

Автор: Телеграф Джерело фото: sud.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх