Дефіцит електрики може вплинути на рух потягів восени та взимку — Укрзалізниця

Вчора, 15:05 Переглядів: 581

 

Вже зараз компанія відчуває суттєвий дефіцит електричної енергії

З наближенням осінньо-зимового періоду посилення дефіциту в електропостачанні може вплинути на безперебійний рух поїздів. Щоб пройти цей період, «Укрзалізниця» побудує розподілену генерацію електроенергії. Про це повідомили в пресслужбі «Укрзалізниці».

Наразі УЗ відчуває суттєвий дефіцит електричної енергії. Запроваджені ліміти на споживання електроенергії лише на 75% покривають реальні потреби товариства для забезпечення перевізного процесу та поточної господарської діяльності.

«За наявними прогнозами із наближенням осінньо-зимового періоду посилення дефіциту в електропостачанні може вплинути на безперебійний рух поїздів та негативно позначитися на наданні комунальних послуг для побутових споживачів, адже «Укрзалізниця» також є оператором системи розподілу електроенергії та водопостачання», — йдеться у повідомленні.

Як повідомили у компанії, найближчим часом «Укрзалізниця» побудує розподілену генерацію електроенергії. Вона забезпечуватиме потреби компанії та споживачів, які приєднані до мереж товариства. З цією метою створили окрему юридичну особу — ТОВ «УЗ Енерго».

Нагадаємо, жителі Кременчука скаржаться на довші відключення світла попри доведені графіки підприємством «Полтаваобленерго». Особливо населення скаржиться на тривалі відключення у мікрорайоні Лашки. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх