Маршрут з Києва до Братислави, столиці Словаччини, забезпечуватимуть поїзд № 27/28 Київ — Чоп — Київ та новий поїзд словацької залізниці № 617/961 Чоп — Братислава — Чоп.
Міжнародне сполучення між столицями України та Словаччини має на меті з’єднати Київ, Львів та Мукачево з Братиславою та іншими великими містами сусідньої Словаччини (Кошице, Жиліна, Трнава, Тренчин, Попрад).
Це також відкриває широкий вибір можливостей доїзду до більшості міст Чехії разом із Прагою.
Пересадка між поїздами узгоджена, а купівлю двох квитків можна буде здійснити одним кліком у мобільному застосунку та на офіційному сайті Укрзалізниці.
З Києва поїзд № 27/28 відправляється о 19.57, прибуває до станції Чоп о 7.50.
У Чопі пересадка на поїзд словацької залізниці № 617/961, який вирушає о 9.59.
Прибуття до Кошице о 13.18, до Братислави — о 19.33.
З Братислави поїзд словацької залізниці № 617/961 відправляється об 11.27, прибуває до Чопа о 21.41.
У Чопі пересадка на поїзд № 28/27 Укрзалізниці, який вирушає о 22.38 та прибуває до Києва о 10.01.
Подорож між Києвом та Чопом в нічний час забезпечуватиметься спальними вагонами Укрзалізниці, а денний сегмент на маршруті Чоп — Братислава — сидячими вагонами словацької залізниці.
З 15 грудня також почне курсувати поїзд № 9/10 з Києва до Будапешта — великого залізничного та авіаційного хабу.
Він курсуватиме у складі стандартних спальних вагонів: купе (4 місця) та люкс (2 місця). Розклад руху цього поїзда розроблений таким чином, щоб пасажири також мали можливість зручно пересісти на поїзди в напрямку Відня (менш ніж три години подорожі), Зальцбурга, Мюнхена, Інсбрука та Цюріха. Час очікування між поїздами не перевищуватиме двох годин. Також враховані зручні пересадки на поїзди до Румунії, Словенії та інших країн Європи.
Відправлення з Києва о 10.16, прибуття до Будапешта о 6.00.
У зворотному напрямку: відправлення з Будапешта о 22.40, прибуття до Києва о 19.11.
Вартість квитка у купейному вагоні — орієнтовно 3 000 грн.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.