ПриватБанк кредитує "Автотехцентр-3000"

17.09.2013, 12:11 Переглядів: 936

Наданий кредит буде використаний для поповнення оборотних коштів компанії і дозволить збільшити обсяги продажів

ПриватБанк відкрив фінансування однієї з провідних компаній з оптового продажу запчастин для автотехніки - ТОВ «Автотехцентр-3000» (м. Лубни, Полтавська обл.). Як повідомили в банку, наданий овердрафтовий кредит обсягом 1,2 млн гривень буде використаний для поповнення оборотних коштів компанії і дозволить збільшити обсяги продажів. "ПриватБанк сьогодні, напевно, єдиний банк, в якому можна отримати фінансування без бюрократії і на доступних умовах, - каже директор ТОВ« Автотехцентр-3000» Антон Поляруш.

 

- Цього року, завдяки фінансуванню банку ми плануємо збільшити частку ринку і обсяги поставок запчастин, в тому числі для вантажної та спецтехніки ".

 

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування різних секторів бізнесу з початку року ПриватБанком виділено більше 10 мільярдів гривень. На сьогоднішній день кредитними кредитами банку вже користуються понад 275 тисяч підприємств і підприємців.

 

- Отримати доступний кредит в банку може вже сьогодні будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста і зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта", - говорить директор Полтавського регіогнального управління ПриватБанку Олександр Цись. - Для цього достатньо користуватися рахунком у банку і іншими сучасними послугами.

 

 

Компанія «Автотехцентр 3000» була заснована в 1995 р. З самого початку основним напрямом діяльності підприємства стала реалізація якісних запасних частин для автомобілів марок: КрАЗ, КАМАЗ, МАЗ, ГАЗ, ЗІЛ, МТЗ, ЮМЗ, ХТЗ, а також для спецтехніки.

 

За час діяльності на ринку України завдяки високому рівню менеджменту та грамотної кадрової політики наша компанія змогла зайняти одне з лідируючих місць у сфері продажу запасних частин до вантажної і тракторної техніки виробництва країн СНД. У частині реалізації запасних частин виробництва ХК «Автокраз» наше підприємство вже багато років поспіль є беззаперечним лідером на території України.

 

На правах рекламы

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх