Губернатор Удовіченко: “Всі повинні працювати і навчатися – має бути порядок”

22.01.2014, 15:08 Переглядів: 893

Губернатор Удовіченко: “Всі повинні працювати і навчатися – має бути порядок”

"Ви бачите, що ситуація в державі напружена. Наше з вами завдання – забезпечити виконання структурними підрозділами своїх функціональних обов’язків. Це завдання №1 – робота системи життєзабезпечення"

Указом Президента України Віктора Януковича від 30 грудня 2011 року встановлено, що День Соборності та Свободи України відзначатиметься відтепер щороку 22 січня – у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. У 2014 році святкують 95-ту річницю цієї історичної події.


Цим рішенням Президент України не лише засвідчив важливу роль Акту Злуки у створенні єдиної української держави, а й змістовно об’єднав невід’ємні в історичному, політичному та моральному сенсі поняття соборності й свободи. Був зроблений вагомий внесок у зміцнення правового підґрунтя консолідації українського суспільства, - вважає губернатор Полтавщини Олександр Удовіченко.


На його думку, ідея єдності і соборності земель, нарівні з ідеєю незалежності й державного суверенітету, є головним змістом державницької ідеології українського народу. Саме ця аксіома, помножена на історичний досвід, у сьогоднішній непростій політичній ситуації є одним із важливих чинників того, що, попри розбіжність політичних поглядів, різну регіональну приналежність та відсутність спільного бачення вектора розвитку країни, утримує загалом стабільну ситуацію в країні, сприяє особистому порозумінню між людьми.


У нинішніх же умовах соціально-політичного неспокою в Україні губернатор вважає, що народу слід консолідуватися і об’єднатися. А поки керівникам структурних підрозділів регіону губернатор наказує забезпечити виконання своїх функціональних обов’язків.


- Ви бачите, що ситуація в державі напружена. Наше з вами завдання – забезпечити виконання структурними підрозділами своїх функціональних обов’язків. Це завдання №1 – робота системи життєзабезпечення, – сказав Олександр Удовіченко.


Особливо керівник області наголосив на відповідальності соціальних служб.


- Передусім, повинні бути відповідальними соціальні служби, які працюють з людьми - виплачують пенсії, надають соціальну допомогу, всіх інші речі, що напряму відображаються на фінансовому стані та самопочутті людей. Тут ніяких збоїв не повинно бути! - сказав губернатор Удовіченко.
Також керівник Полтавщини акцентував увагу на забезпеченні належної роботи всіх оперативних служб та закладів освіти.


Прохання: всі повинні працювати і навчатися – має бути порядок, – зазначив керівник області.

Автор: bulashev
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх