Збірна України здобула очко у матчі проти «Скуадри Адзурри»

21.04.2015, 12:00 Переглядів: 1 360

Збірна України здобула очко у матчі проти «Скуадри Адзурри»

Гравець ХК "Кременчук" Едуард Захарченко допоміг збірній здобути перше очко на чемпіонаті світу

Збірна України програла в овертаймі, який тривав всього 16 секунд, збірній Італії, з рахунком - 2:1 ОТ (0:0, 1:1, 0:0, 1:0), повідомляє федерація хокею.

 

Перед матчем проти Італії наша команда дозаявила двох гравців Олександра Побєдоносцева та Віктора Захарова. Тож новоспечені чемпіони Казахстану з’явилися на льоду у матчі проти «Скуадри Адзурри».

 

Рахунок у матчі було відкрито на початку другого періоду. Італійці виграли вкидання у нашій зоні й Ігначак майстерно відправив шайбу у дальній від Захарченка кут.

 

Відповідь нашої команди довго чекати не довелось. Артем Бондарєв отримав прекрасну передачу від Олександра Побєдоносцева, здорово протягнув шайбу до зони суперника, відпасував на Віктора Захарова, який з «вусів» в один дотик розстріляв ворота Бернарда – 1:1.

 

Початок третього ігрового відрізку був за нашими хокеїстами. Втім реальних загроз воротам Андреаса Бернарда майже не було.

 

Після цього команди стали діяти значно обережніше, боячись розкритися та пропустити разючу контратаку. Найкраща нагода в кінцівці поєдинку була в наших суперників – шайба після потужного кидка Хельфера від синьої лінії перевірила на міцність поперечину. Нічия в основний час гри в тій чи іншій мірі влаштовувала обидві команди. Тому йти ва-банк в останні хвилини ніхто не став. За сім секунд до завершення основного часу гри сталася неприємність з капітаном нашої команди Юрієм Наваренком: в ігровій ситуації захисник ХК «Гомель» отримав болючий удар ключкою в обличчя. Проте своєчасна кваліфікована допомога від лікаря нашої збірної Володимира Секретного дозволила другому номеру синьо-жовтих взяти участь в овертаймі.

 

Додатковий час розпочався з неприємного для нас моменту: Інсам проштовхнув шайбу повз Захарченка і приніс перемогу «Скуадрі Адзуррі». Суддя-відеогол, за допомогою до якого звернувся рефері поєдинку, лише підтвердив факт взяття воріт.

 

Не виникало нарікань на гру Захарченка і в інших епізодах. Навіть у вирішальній шайбі, яку українці пропустили на початку додаткової п’ятихвилинки, провини воротаря не було. Загалом гравець ХК «Кременчук» провів непоганий матч, відбивши 31 кидок із 33-х по його воротах.

 

 

Як раніше писав ТелеграфЪ національна збірна України з хокею з поразки стартувала на Чемпіонаті світу.

 

Поточна турнірна таблиця, після 2 ігор:

1. Казахстан 6 очок

2. Італія - 5

3. Польща - 3

4. Угорщина - 3

5. Україна - 1

6. Японія - 0

 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: International Ice Hockey Federation
Теги: хокей
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх