Скидки, акции в магазинах Кременчуга.

Цены на товары для дома, продукты, одежду и обувь, стройматериалы, мебель. Выгодные предложения от туристический агентств. Киноафиша Кременчуга. Торговые центры. Розыгрыши. Викторины.

Ці два компоненти несуть неймовірну користь для шкіри

Просмотров: 231

Легкий спосіб позбутися зморшок

Адреса:
Графік роботи:
Телефон:
Сайт компанії:

Одна з найвідоміших домашніх масок для краси та молодості шкіри — гліцеринова маска молодості. Роблять її на основі гліцерину, найкращого зволожувача, та вітаміну Е, антиоксиданту.

Вітамін Е ще називають «вітаміном краси», оскільки він має виражену антиоксидантну дію. Він захищає шкіру від впливу вільних радикалів — причини передчасного старіння шкіри. Вітамін Е покращує вироблення клітинами колагену та еластину, які відповідають за пружність шкіри та її зволоженість.

Гліцерин — ефективний зволожувач шкіри. Це компонент рослинного походження, який виробляють із пальмової або кокосової олії шляхом гідролізу. Це прозора рідина в'язкої консистенції, яка затримує вологу в епідермісі, допомагаючи підтримувати оптимальний рівень зволоженості шкіри.

Гліцерин та вітамін Е називають «маскою молодості», оскільки маска інтенсивно зволожує шкіру, уповільнює процес старіння клітин, покращує тканинне дихання, перешкоджає ранньому старінню шкіри та появі вікової пігментації.

Для приготування маски потрібно:

  • 0,5 ч. л. олійного розчину вітаміну Е;
  • 1 ч. л. рідкого меду;
  • 1 ч. л. гліцерину;
  • 1 ст. л. води.

Спочатку змішуємо воду та гліцерин, потім додаємо мед, перемішуємо, а потім додаємо вітамін. Вітамін вливаємо буквально по краплях, добре перемішуючи.

Отриманий склад одразу наносимо на шкіру. Маску наносимо на обличчя на 15 хвилин. Можна наносити її навіть у куточки очей для профілактики появи «гусячих лапок».

Можна також зробити нічну СПА-процедуру: робимо маску, потім змиваємо її, вологими пальцями робимо легкий масаж обличчя з олією авокадо. Залишки олії промокаємо за допомогою серветки. Вранці вмиваємося з пінкою для обличчя, щоб повністю змити олію.

Гліцеринова маска молодості має виражену антиоксидантну дію. Після регулярних масок шкіра виглядатиме помітно помолоділою і посвіжілою.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх