Мер Кременчука пан Бабаєв знову працює топ-моделлю

29.01.2013, 14:40 Переглядів: 7 537

Мер Кременчука пан Бабаєв знову працює топ-моделлю Мер Кременчука пан Бабаєв знову працює топ-моделлю

Або його обличчя самовільно використовують як адмінресурс

«ТелеграфЪ» отримав нову газету під назвою «Разом переможемо! Сергій Вовк*». Газету розкидали по під’їздах на 12-му виборчому окрузі Кременчука. На її титульній сторінці розміщене велике групове фото – пенсіонерки (куди без них), міський голова пан Бабаєв (куди без нього) і пан Вовк – кандидат до Кременчуцької міської ради по виборчому округу №12. Дванадцятий округ – колишній округ нардепа Шаповалова, 3 лютого там мають відбутися вибори на заміщення вакантної посади депутата міськради. Відповідно, кандидат Вовк на даний момент – суб’єкт виборчого процесу, і закон обмежує його право застосовувати у передвиборчій боротьбі адмінресурс. Між тим, постать мера в агітаційному виданні займає половину обсягу фотографії, сам кандидат Вовк лише чемно виглядає з-за плеча посадовця.


Власне, вся газета чи бюлетень кандидата Вовка перенасичена фотографіями міського голови соло та міського голови разом з кандидатом Вовком. Тут є фото пана Бабаєва у кашкеті, в спортивній шапочці, з картатою краваткою, у плащі, і, нарешті, разом із дітьми кандидата Вовка. Є фотографія, де кандидат Вовк і мер зосереджено дивляться на щось. Є фотографія, де мер і кандидат Вовк зосереджено крокують вперед і «в ногу» – армійська звичка. Всі ці фотографії об’єднані переможною назвою «Працюємо на Кременчук разом!»

Тому «ТелеграфЪ» зателефонував кандидату Вовку і запитав, чи дійсно він видав газету з назвою «Разом переможемо! Сергій Вовк» та чи отримав дозвіл міського голови пана Бабаєва використовувати його фотографії в агітаційному матеріалі. Дисциплінований кандидат Вовк коротко відповів: «Я з’ясую, зателефонуйте мені завтра», – і обірвав зв’язок. На повторні дзвінки не відповів. А, власне, що з’ясовувати? На останній сторінці видання надруковано: «Замовник – Вовк С. М. Друк ТОВ «ВД» «Кераміст»... Відповідальний – Вовк С. М.». То що підполковник у відставці Вовк з’ясовуватиме з полковником у відставці Бабаєвим? Як відповідати журналістам на запитання, чи давав той згоду на використання свого обличчя в агітаційних матеріалах?


«ТелеграфЪ» недарма запитав кандидата Вовка про дозвіл мера Бабаєва – бо ми вже маємо смішний досвід. У жовтні, на виборах народного депутата від Кременчука, міські вулиці рясніли фотографіями пана Бабаєва з кандидатом Надошею, і з кандидатом Шаповаловим, і з кандидатом Жеваго. Та коли журналісти публічно запитали мера, чи фотографувався він з кандидатами для їхніх агітаційних білбордів, пан Бабаєв відповів, що не фотографувався і згоди на використання свого зображення на агітаційних білбордах не давав. Трохи пізніше мер уточнив, що кандидат Жеваго узгодив з ним використання спільної фотографії на агітаційному білборді. А ще пізніше журналісти вже самі дізналися, що фото з кандидатом у нардепи паном Надошею теж узгоджене з міським головою і зроблене в його кабінеті у міськвиконкомі 3 жовтня.


Тож, коли товариш Вовк і товариш Бабаєв узгодять спільну версію відповіді, ми дізнаємось, яким чином фотографії міського голови з’явились на сторінках агітаційного видання, замовником якого, згідно з вихідними даними, є кандидат у депутати міськради по 12-му округу Сергій Вовк.

 

«Дембельский альбом сослуживцев»


Мер Кременчука пан Бабаєв знову працює топ-моделлю

Сергій Вовк та Олег Бабаєв на службі та на відпочинку

 

Портфоліо міського голови

Мер Кременчука пан Бабаєв знову працює топ-моделлю

Мер Кременчука пан Бабаєв знову працює топ-моделлю


Мер Кременчука пан Бабаєв знову працює топ-моделлю


Мер Кременчука пан Бабаєв знову працює топ-моделлю


Мер Кременчука пан Бабаєв знову працює топ-моделлю

 

Довідка:

*Сергій Вовк – кандидат у депутати Кременчуцької міської ради по 12-му округу. Висувається від опозиційної партії «Батьківщина». У 2006-2010 рр. служив депутатом міськради від Партії регіонів. Нині позиціонується безпартійним. Хоча в газеті «Разом переможемо» Сергій Вовк» від представлений як «кандидат від демократичних сил: об’єднана опозиція «За Батьківщину», «Свобода», Партія «УДАР» Віталія Кличка». Хоча ще 24січня поточного року голова Полтавської обласної організації «УДАР» Петро Ворона заявив, що рада Полтавської обласної організації партії «УДАР» не приймала рішення про підтримку кандидатури Сергія Вовка як єдиного кандидата від об’єднаної опозиції.

 

Сергій Вовк – військовий товариш міського голови пана Бабаєва. Разом вони служили ще у 1986 році. Після приїзду до Кременчука, Сергій Вовк працював керівником служби безпеки ВАТ «Кременчукм’ясо», згодом прийняв пропозицію очолити Кременчуцький шкіряно-лимарний комбінат. Наразі вважається людиною з команди міського голови.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх