Емоційна допомога: у Кременчуці діти поспілкувались з цікавими песиками

29.03.2023, 20:00 Переглядів: 4 311

Такі заходи у Кременчуці триватимуть і надалі

Сьогодні, 29 березня, у Кременчуці, у бібліотеці на вулиці Європейській відбулась зустріч собак та дітей. За словами очільника громадської організації «Молодіжна організація інвалідів, ветеранів війни (АТО) «Струни серця» Сергія Чирви, бібліотека надає емоційну допомогу через спілкування для дітей та дорослих, які бояться собак, мають проблеми з мовленням, членів сімей загиблих або ветеранів. 

 

Цей проєкт розпочався в кінці 2022 року і він вже на другому етапі, йде ближче до завершення. На наші зустрічі ми запрошуємо кінологів, психологів та реабілітологів, повідомив Сергій Чирва.

Також Сергій має свого собаку, її звати Найда. Собаку евакуювали з окупованої території, після чого його віддали чоловікові. 

У рамках цього проєкту, на сьогоднішню зустріч організатори запросили поліцейського інспектора-кінолога Катерину з кінологічного центру ГУНП у Київській області. Жінка презентувала навички своїх песиків та розповіла дітям, як правильно поводитись з собаками.

 

З початку повномасштабного вторгнення ми з моїми собаками Вандою та Бентлі надаємо емоційну підтримку для людей, які перебували на окупованих територіях, діткам та воїнам ЗСУ. Сьогодні ми хочемо поспілкуватись з дітками, аби розповісти, що таке поліцейський собака, розповіла Катерина.

Кожен охочий сьогодні отримав змогу помацати песиків та поспілкуватись з ними та їхніми господарями.

   

Такі заходи у бібліотеці, на вулиці Європейській триватимуть і надалі.

Фото: Артем Коваленко



Здійснено за підтримки Асоціації «Незалежні регіональні видавці України» в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів


Автор: Дарія Згура Фото: Артем Коваленко Відео: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх