На щиті додому повертається військовий 107 реактивної артилерійської Кременчуцької бригади Андрій Пороховник

9.07.2024, 10:31 Переглядів: 8 205


 

Вічна шана загиблому захиснику України 

30 червня на російсько-українській війні загинув старший солдат 107 реактивної артилерійської Кременчуцької бригади Андрій Пороховник. Військовий потрапив під російський мінометний обстріл в Донецькій області. Про це повідомляє пресслужба військової частини. 

Андрій Іванович Пороховник народився 27 вересня 1996 року, проживав у селі Гребенів Стрийського району. З початку повномасштабного наступу Росії був призваний Стрийським районним терцентром комплектування та соціальної підтримки Львівської області (09.05.22). 

У кременчуцькій бригаді Андрій Пороховник був майстром відділення технічного обслуговування автомобільної техніки. Побратими згадують, що Андрій завжди приходив на допомогу.

— Андрій з багатодітної родини, виріс без батьків. По службі Андрія нарікань не було, не від якої роботи не відмовлявся, — зауважив побратим Сергій.

В Андрія було обмежене коло спілкування. Разом зі своїм другом він без вагань зголосився виїхати на передові позиції.

— Відповідальна та дисциплінована людина. За час несення служби до нього не було зауважень. І поїздку на передову він сприйняв спокійно. Він завжди був прикладом для інших. Справжній син своєї країни, — додав військовий Олег.

Прощання з військовослужбовцем Андрієм Пороховником відбудеться у Львівській області.

Низький уклін захиснику України, який служив на благо нашої країни й захищав наше майбутнє. Командування військової частини та особовий склад висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого військового Андрія Пороховника.

Доповнено

10 липня в Сколівській громаді з військовими почестями провели в останню путь Героя, жителя с. Гребенів Андрія Пороховника. Військовий загинув під час виконання бойового завдання по захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Віддати шану воїну прийшли керівництво громади, побратими, близькі, друзі, знайомі та вдячні земляки.

- Ми називали його "Горобець". Він невеличкого зросту спілкувався по телефону у парку, багато часу проводив поміж дереж ніби горобчик. Він був дуже працьовитий,ніколи не відмовлявся відбудь-якої задачі, завжди до цього підходив серйозно. На нього завжди можна було покластися, - згадує про Андрія побратим Віталій. 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх