Кременчужани перекрили проспект Свободи, протестуючи проти довготривалих знеструмлень

Сьогодні, 09:37 Переглядів: 3 282 Коментарів: 1

Вони незадоволені несправедливим розподілом електроенергії та проблемами з водопостачанням

19 липня з 9.00 у Кременчуці проходила акція проти довготривалих відключень світла, передає кореспондентка «Кременчуцького Телеграфа» з місця події. За словами учасників протесту, в місті несправедливо розподіляють електроенергію на мікрорайони. Також лунають питання, що робити мешканцям багатоповерхівок, які під час вимкнень електроенергії не мають водопостачання.

На зустріч з протестувальниками вийшли міський голова Віталій Малецький, заступник мера Іван Москалик і директор Кременчуцької філії «Полтаваобленерго» Ігор Петрусь.

 

Учасники протесту вийшли на пішохідний перехід і перекрили рух проспектом Свободи.

Люди скандують: «Світло!».

 

Перекрили ще один пішохідний перехід на Переяславській. Там у протестувальників стався конфлікт з водійкою, яка намагалась проїхати, попри перекриття.

 

Через перекриття руху на проспекті Свободи зупинились тролейбуси.

Як повідомляє фотокореспондент «Кременчуцького Телеграфа» з місця події, станом на 10.40 орієнтовно всього стоїть десь 13 тролейбусів з різних напрямків.

 

Маршрутки, що мали спускатися проспектом, просто об'їжджають його.

Нагадаємо, що 16 липня жителі Полтави вийшли на мітинг — люди вимагали включити електрику, якої у їх оселях не було майже добу. Учасники мітингу перекрили одну з доріг міста.

За словами очевидців, таким чином мешканці цих вулиць хотіли вийти на контакт із «Полтаваобленерго», яке не відповідає на їхні скарги. До протестувальників приїхали очільник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін та виконувачка обов’язків міського голови Полтави Катерина Ямщикова, розповідають очевидці. З населенням знайшли компроміс — на місце виїхала додаткова бригада обленерго та почала виконувати ремонтні роботи уночі.

18 липня керівник Головного управління Національної поліції Полтавщини Євген Рогачов повідомив, що поліція Полтавщини проводить роботу стосовно організаторів та «підбурювачів» протестів проти відключень світла в області. 


Теги: протест
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

993
Сьогодні, 11:59

А люди думають, що від їх протестів каZапи перестануть знищувати енергосистему, чи збільшиться засобів транспортування електроенергії? Така ситуація по всій країні. Електроенергію треба не тільки виробляти, а ще й транспортувати. А от з останнім проблеми. Дуже багато каZапи побили трансформаторних станцій та ТЕС. А люди і далі вірять в байки, що Україна продає енергію в країни ЄС, а українцям не дає. На жаль в нас такий Вумний нарід...


8 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх