Малецький розповів, чому його не покликали на зустріч з Зеленським під час візиту на Полтавщину

1.08.2024, 17:01 Переглядів: 6 193 Коментарів: 1

Робота міської влади, зокрема, полягала у тому, щоб Кременчук у майбутньому отримав «певні преференції від державних програм»

Служба державного протоколу та церемоніалу не внесла міського голову Кременчука Віталія Малецького у список тих людей, які були визначені на зустріч з президентом України під час візиту на Полтавщину. Про це стало відомо під час засіданні виконавчого комітету 1 серпня. 

— Ми все, що залежало від нас, зробили. Починаючи з тижня до (візиту — ред.) закінчуючи сьогоднішнім днем. Наша робота — забезпечувати проведення всіх заходів, їх організацію і те, щоб місто Кременчук отримувало певні преференції від цих державних програм, — сказав Малецький. 

Нагадаємо, 29 липня президент України Володимир Зеленський відвідав Полтавщину. Він зустрівся з підприємцями та робітниками. За словами Зеленського, зустрічі відбулися в рамках платформи «Зроблено в Україні». 

Цього ж дня Міноборони уклало два оборонні контракти з українськими виробниками на майже 5 млрд грн, повідомляла пресслужба відомства.

Підписання угод між «Агенцією оборонних закупівель» Міністерства оборони та підприємствами вітчизняного оборонно-промислового комплексу відбулося під час робочої поїздки регіонами Президента України Володимира Зеленського та міністра оборони Рустема Умєрова.

Автор: Телеграф Джерело фото: скриншот з відео ОП за 2020 рік
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

640
1 серпня 2024 17:32

Тому,що ти вже збитий льотчик.


25 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх