СБУ розглядає різні версії ракетного обстрілу Полтави, зокрема — коригування місцевими жителями

Сьогодні, 15:24 Переглядів: 1 178 Коментарів: 2

 Проводяться антитерористичні заходи та перевіряються всі особи, що перебували на території навчального закладу під час удару

Служба безпеки України розглядає кілька версій ракетного обстрілу Полтави російською армією, серед яких — можливе коригування удару місцевими жителями. Про це повідомив начальник Управління Служби безпеки України у Полтавській області Костянтин Семенюк на брифінгу в облвійськадміністрації 4 вересня, передає кореспондентка «Кременчуцького Телеграфа» з місця події.

— За фактом ракетного обстрілу в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відповідне кримінальне провадження. Звісно, ми розглядаємо різні версії: як із коригуванням, так і можливе використання розвідувальних дронів. Хоча даних про те, що були дрони — у нас немає, — розповів Семенюк.

Нині СБУ проводить весь повний комплекс антитерористичних та контррозвідувальних заходів на території навчального закладу — «з кожною особою, яка там була на той момент. Для того, щоб ми могли якісно відпрацювати версію щодо коригування, надсилання незрозумілих фото, відео».

Нагадаємо, Військова служба правопорядку у Збройних силах України залучена до розслідування ракетного обстрілу.

Як повідомили джерела РБК-Україна, Державне бюро розслідувань відкрило справу щодо недбалості військових за ч. 4 статті 425 ККУ.

За процесуального керівництва Полтавської спецпрокуратури у сфері оборони розпочато досудове розслідування за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ст. 110 КК України).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

62
Сьогодні, 15:38

В першу чергу мАМАЯ перевірте, це перший зрадник!


3 0
4 606
1
Сьогодні, 16:46

Та там не тре було і наводити, старший офіцер днями писав шо готують там роту операторів. Це виклала полтавська облдержадміністрація 22 серпня. Шо ще треба? Ідіоти якісь , а тепер шукають хто здав!!! Ви прикидуєтеся?


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх