На Полтавщині у ТЦК та СП чоловік скоїв самогубство (доповнено)

22.10.2024, 11:19 Переглядів: 2 138

 Порушено кримінальну справу, проводиться службове розслідування

21 жовтня в технічному приміщенні пункту попереднього збору військовозобов'язаних знайшли тіло чоловіка, який, за попередніми даними, покінчив життя самогубством. Про це повідомив Полтавський Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки у фейсбуці.

За їх інформацією, слідів насильства на тілі не виявлено. На місце події викликали правоохоронців, які розпочали слідчі дії.

Чоловіка у ТЦК доставили поліціянти, оскільки той перебував у розшуку. Він відмовився проходити військово-лікарську комісію, через що складений акт відмови. Готувалося повідомлення до поліції про вчинення ним кримінального правопорушення за статтею 336 Кримінального кодексу України (ухилення від призову за мобілізацією). Раніше чоловіка вже засудили за цією статтею до трьох років позбавлення волі з умовним терміном, який завершився у вересні 2024 року.

У ТЦК повідомляють, що жодного фізичного чи психологічного тиску на військовозобов'язаного не здійснювали, і він очікував на збірному пункті, поки оформляли документи. За фактом його смерті порушено кримінальну справу, проводиться службове розслідування для з’ясування всіх обставин.

Доповнено:

За даними від джерел Суспільного, чоловік скоїв самогубство у приміщенні пункту попереднього збору військовозобов’язаних у Щербанівській громаді. Він повісився у туалеті.

Вказано, що його тіло знайшли техпрацівники. 

Доповнено:

Як поінформували у пресслужбі поліції, повідомлення про смерть чоловіка в РТЦК та СП надійшло 21 жовтня близько 14.00.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що померлим є місцевий 48-річний житель. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Обставини та причини події зʼясовує слідство.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх