АТОвців у лікарнях Кременчука лікують безкоштовно

7.12.2015, 10:23 Переглядів: 2 115

Цього року і на наступний рік в бюджет міста закладають кошти на оздоровлення та лікування учасників антитерористичної операції

Завдяки бюджетним коштам в медичних закладах Кременчука проводяться комплексні медичні огляди бійців, лікування та диспансерний облік військових, що потребують допомоги за станом їхнього здоров'я, санаторно-курортне лікування АТОвців. Про це йдеться в офіційному повідомленні прес-служби виконкому Кременчука.

 

- Станом на 1 грудня поточного року видано 128 таких довідок. У Кременчуцькому обласному госпіталі інвалідів війни та Збройних Сил цього року проліковано 190 чоловік, з них 45 - демобілізованих. За весь період у цьому шпиталі отримали медичну допомогу 237 учасників АТО, 60% з них – кременчужани, - звітує начальник міського управління охорони здоров’я Максим Середа.

 

Також, згідно звітності, за 11 місяців поточного року до комунальних закладів охорони здоров’я міста звернулося 209 учасників бойових дій:

- 137 із них було проліковано амбулаторно,

- 56 – в стаціонарі, проведено 16 операцій.

 

В лікарні відновного лікування пройшли курс реабілітації 96 бійців. Максим Середа наголосив, що медична допомога цій категорії населення надається безкоштовно. На диспансерний облік взято 83 учасники бойових дій, 2 учасники бойових дій отримали групу інвалідності. У стоматологічних поліклініках також діє ця програма.

 

За словами начальника міського управління охорони здоров’я, у наступному році планується закласти більше коштів для надання допомоги АТОвцям. В тому числі, для поліклінічних відділень, щоб учасники бойових дій могли отримувати безкоштовні ліки за призначенням лікаря.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх