Патрульні у Кременчуці врятували пенсіонерку від пожежі

30.11.2021, 18:14 Переглядів: 2 160

 

Жінка не могла рухатись

Днями патрульні отримали повідомлення про пожежу в одній з багатоповерхівок на вулиці Київській. Інспектори разом з рятувальниками прибули на місце та побачили дим, що поширювався під'їздом з квартири. Охоронці порядку почали голосно стукати у зачинені зсередини двері, але їм ніхто не відчинив. Однак сусіди стверджували, що 80-річна власниця оселі не могла нікуди піти та перебуває удома.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції, підозрюючи, що жінці стало зле, патрульні разом з працівниками ДСНС прийняли рішення потрапити до помешкання через балкон, скориставшись драбиною.

Завдяки оперативності та професіоналізму вдалось уникнути трагічних наслідків, адже на кухні лежала господарка, яка не могла рухатися та ледь говорила. Остання розповіла, що під час перебування на кухні втратила свідомість та впала на підлогу, а їжа, що була на вогні, почала горіти.

Поліцейські та рятувальники винесли потерпілу з задимленого помешкання на вулицю, де на неї вже чекали лікарі, котрі надали їй медичну допомогу та госпіталізували. Наразі її життю нічого не загрожує.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх