Вони безнадійні: російська ППО збила свій безпілотник, заявивши, що то Bayraktar

14.03.2022, 00:05 Переглядів: 1 004

 

Результати розслідування причин зникнення БПЛА ЗС РФ довели факт його збиття власним ЗРК ППО

Російська система ППО помилково збила на Харківському напрямку свій безпілотник-розвідник. Приховуючи цей факт, керівництву російські військові доповіли про нібито знищення «Байрактару» ЗСУ, повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

- Сьогодні о 9.32 у районі Веселе Харківської області підрозділом протиповітряної оборони 6 Армії ЗС РФ із ЗРК "ТОР" на висоті 320 м був збитий російський БПЛА, який висувався для проведення розвідки на Харківському напрямку. При цьому російські військовослужбовці ППО доповіли керівництву про БПЛА «Байрактар» наших Збройних Сил, - написав Залужний у Facebook у неділю ввечері.

За його словами, результати розслідування причин зникнення БПЛА ЗС РФ довели факт його збиття власним ЗРК ППО, проте командування армії вирішило приховати цю інформацію.

- Ми зруйнували міф про «непереможність» російської армії. Вони розраховували завоювати нас за 48 годин. Максимум на 3 дні були розраховані запаси їжі, палива, боєприпасів. Але ми зупинили їх і зірвали плани захоплення. Противник зазнає серйозних втрат в особовому складі та техніці. Ця війна доводить, як далеко ми просунулися вперед за останні роки. Сьогодні армія РФ за рівнем професіоналізму - це ми зразка початку 2014-го, - констатував головнокомандувач ЗСУ.
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх