У Кременчуці отримав вирок чоловік, який вкрав у свого діда пилосос

28.12.2023, 09:03 Переглядів: 853

 

Потім він заклав «трофей» в ломбард

У Кременчуці отримав вирок чоловік, який вкрав у свого діда пилосос. Вирок, який 21 грудня виніс Кременчуцький районний суд, міститься у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Уродженець села Садки, який працює слюсарем на Кременчуцькому сталеливарному заводі, знаходячись вдома у діда на початку лютого 2023 року, викрав у нього пилосос марки Cameron CVC-1010. Потім він заклав «трофей» в ломбард, а отримані кошти витратив на власні потреби. Згідно з висновком судової товарознавчої експертизи від 19 вересня 2023 року, пилосос коштував 448 гривень.

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав повністю, а також повідомив, що нині завдані збитки відшкодував діду повністю, у вчиненому розкаявся та просив його суворо не карати.

Суд визнав чоловіка винним у крадіжці в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України) та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років, потім звільнив від покарання з випробуванням, встановивши 1 рік іспитового строку. Крім того, крадій має відшкодувати витрати на залучення експерта в сумі 956 гривень на користь держави.

Вирок суду набирає законної сили після того, як закінчиться строк подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасували, набирає законної сили після ухвалення судом апеляційної інстанції. Вирок може бути оскаржений до Полтавського апеляційного суду через Кременчуцький районний суд протягом 30 днів з дня проголошення.

*Фото ілюстративне

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: olx.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх