Кількість жертв внаслідок ракетного удару у Полтаві знову зросла — Пронін

Сьогодні, 18:06 Переглядів: 290

 

Уже відомо про 49 загиблих та 219 постраждалих  

Кількість жертв внаслідок ракетного удару по навчальному закладу у Полтаві знову зросла. Про це повідомив очільник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін.

За його словами, станом на зараз відомо про 49 загиблих та 219 постраждалих. На місці влучання триває ліквідація наслідків: розбирають завали, шукають зниклих.

— Одна із будівель Інституту зв’язку частково зруйнована. Під завалами ще можуть перебувати до 18 осіб, — заявив Пронін.

Очільник ПОВА також додав, що сьогодні до станції переливання крові звернулися 150 полтавців, аби стати донорами та допомогти постраждалим і таким чином. Протягом наступних днів ще можна долучитися і здати кров.

Нагадаємо, що зранку у Полтавській громаді лунали вибухи. Згодом поруч з місцем влучання розгорнули оперативний штаб. Згодом стало відомо, що Росія поцілила двома балістичними ракетами по одній з будівель Інституту зв'язку та розташованій поруч лікарні. Більш ніж 180 людей поранені. Станом на цей час відомо про 41 загиблого. Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів. Відзавтра у Полтавській області оголошено триденну жалобу.

За даними РБК-Україна, працівники Державного бюро розслідувань порушили кримінальне провадження щодо недбалості військових.


Автор: Яна Гудзь Джерело фото: Суспільне.Полтава
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх