Вчора ввечері у Лубнах пролунав вибух: чоловік підірвав гранату біля супермаркета (доповнено)

Сьогодні, 09:13 Переглядів: 523

 Троє людей у лікарні, сам чоловік помер

8 вересня ввечері у Лубнах пролунав вибух в одному з районів, про це повідомили місцеві канали у Telegram. Пізніше очевидці розповіли, що біля супермаркету начебто кинули гранату.

На одному з місцевих ресурсів опублікували відео, зроблене, ймовірно, на місці інциденту. Автор кадрів розповідає, що біля супермаркету невідомі підірвали гранату. За його словами, на місці працювали правоохоронці, медики та Державна служба надзвичайних ситуацій. Також повідомляють, що поранення отримали троє людей, а чоловік, який кинув гранату, помер на місці від осколкових поранень. 

Доповнено:

Як повідомили у пресслужбі поліції Полтавщини, повідомлення від медиків, що на вулиці Монастирській в місті Лубни поруч із супермаркетом стався вибух гранати, унаслідок якого травмовані троє людей, надійшло до поліції близько 23.00.

Поліцейські встановили, що невідомий чоловік кинув вибухонебезпечний предмет у групу людей та втік у невідомому напрямку. Внаслідок вибуху троє людей (1982, 1983 та 1993 року народження) отримали травми та були госпіталізовані.

 

— Оперативники та слідчі встановили, що до злочину причетний 53-річний місцевий мешканець. Його тіло (без ознак життя) з численними пораненнями (ймовірно від вибуху вибухонебезпечного предмета) знайшли неподалік місця пригоди. Для встановлення причини смерті тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу, — розповів начальник Лубенського райвідділу поліції Євгеній Карпець.

За даним фактом слідчий підрозділ поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (Закінчений замах на вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Разом з тим за фактом смерті фігуранта слідчі розслідують кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Причини та обставини події з’ясовує слідство.

Нагадаємо, що нещодавно на Полтавщині затримали мешканця Дніпропетровщини, який підірвав гранату, намагаючись вбити жінку та дитину.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх