Зґвалтування на Київській

25.11.2010, 16:05 Переглядів: 13 468
24-річний чоловік, маючи власну дружину та малолітню доньку, зазіхнув на свою однолітку.

В ніч з 20 на 21 листопада, у дворах одного з будинків по вулиці Київській молодий чоловік, погрожуючи фізичною розправою, зґвалтував жінку. Під час нападу вона не розгубилася і всіляко чинила опір, роздряпала все обличчя злочинцю.  Згодом на допомогу потерпілій прийшли її друзі, які почули крики. Міліцію викликали пересічні громадяни, які подумали, що між кременчужанами зав’язалася бійка. Ґвалтівника було затримано на місці.

Повертаючись минулої суботи близько 23-ої години вечора з роботи, 24-річна кременчужанка заздалегідь потурбувалася про свою безпеку, зателефонувавши своєму співмешканцю з проханням зустріти її на зупинці. Приїхавши трохи раніше, жінка вирішила не гаяти часу і йти йому на зустріч. Це і стало її фатальною помилкою. Як тільки-но вона потрапила у темряву двору одного з будинків по вулиці Київській на неї напав чоловік. Погрожуючи фізичною розправою, він зґвалтував жінку. Як каже начальник міської міліції, полковник Анатолій Кононенко, жінка не розгубилася і всіляко чинила опір, роздряпавши все обличчя зловмиснику.

– Я його бачив. Обличчя роздряпане добре. За попередніми даними, жінка кликала на допомогу. Ці крики і почули співмешканець із другом, які йшли її зустрічати, – каже пан Кононенко.

За його словами, вони підскочили до нападника, але той вчинив опір. Одного з хлопців він ударив ногою так, що зламав йому три пальці на руці.

– До міліції якраз у той час зателефонували небайдужі кременчужани і повідомили, що у дворі зав’язалася бійка. Коли патруль прибув на місце і з’ясував всі обставини, ґвалтівника було затримано і направлено в ізолятор тимчасового утримання, – зазначає пан полковник.

Зловмисником виявився уродженець Кременчука. Як з’ясувалося, він разом зі своєю жертвою народився в один день, місяць та рік в міському пологовому будинку. Затриманий останнім часом мешкав не в Кременчуці, а приїздив до нашого міста працювати вахтовим способом. Він одружений, має малолітню доньку.

– Проти нього порушено відразу кілька кримінальних справ – за згвалтування та за нанесення тілесних пошкоджень середньої тяжкості. Думаю, суд має дати йому не менше 5 років, – підсумував Анатолій Кононенко.

До речі

З початку року в Полтавській області зареєстровано 14 випадків згвалтувань. З них у Кременчуці – три, в Полтаві – жодного.

Минулого року на цей же час було зареєстровано по області лише 9 подібних злочинів.

В Кременчуці за 10 місяців минулого року згвалтувань зареєстровано не було.

Причини збільшення кількості побідних випадків в міліції пояснити не можуть.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх