У центрі Кременчука затримали збоченця

30.05.2011, 08:24 Переглядів: 3 004
50-річний чолов’яга на перехресті вул. Шевченка та Першотравневої скривдив маленьку дівчинку. При цьому він зробив це непомітно від дідуся дитини, котрий був поруч. Негідника затримали.

Днями до міліції звернувся дідусь і повідомив, що невідомий чолов'яга чіплявся до його онуки, 8-річної дівчинки, посеред білого дня на перехресті вул. Першотравневої та Шевченка.

– Кременчужанин гуляв з онукою і зупинився на перехресті біля незнайомця, котрий роздавав рекламні листівки, – розповідає в. о. начальника міськуправління міліції Сергій Зюбаненко. – Чоловіку з дитиною потрібно було переходити дорогу і незнайомець узяв дівчинку на руки – запропонував допомогти. Між чоловіками почалася суперечка. Дідусь не погодився приймати допомогу. Дитину опустили на землю. Вони пішли далі. Невдовзі дівчинка розповіла, що той чоловік, коли тримав на руках, торкався її трусиків.

Після такого повідомлення міліціонери одразу затримали підозрюваного. Ним виявився 50-річний мешканець іншої області, якого раніше вже засуджували за розбещення дітей.  

– Його судили ще у 1987 році, за старим Кримінальним кодексом, – каже Сергій Зюбаненко. – Відсидів два роки. Він – психічно здорова людина.
Міліціонери запевняють, що виконали всі необхідні процесуальні дії, аби винний отримав те, що йому належить за законом. Кримінальна справа порушена за ч. 2 статті 153 – «Розбещення неповнолітніх». За такий злочин кодекс передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.
Правоохоронці радять батькам та піклувальникам – не залишайте малолітніх дітей без нагляду, а якщо біда вже сталася, то в міліцію повідомляти треба негайно.

– Не подумайте, що в нас дитину буде опитувати злий дядя-міліціонер, – каже Сергій Зюбаненко, – у нас є психологи.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх