Кременчуцький Дід Мороз гуляв по Москві і катався на лімузинах

22.11.2006, 10:11 Переглядів: 1 474
Кременчужанин Єгор Ткач єдиний представник з України, який 14-18 листопада у Москві, змагався за звання кращого Діда Мороза на шостому Міжнародному форумі «Дід Мороз 2006».
"На вулицях і площах Москви, куди на величних лімузинах доставляли учасників форуму, казкові герої з Дідами Морозами в сяючих шубах танцювали з москвичами, водили хороводи, давали численні інтерв'ю журналістам. Приємно було відчувати себе чарівником перед дітьми, особливо коли це були діти – сироти",- розповідає Єгор. За його словами, змагатися на звання кращого серед іменитих акторів з Санкт – Петербурга, Пермі, Ханти - Мансійська, Тольяті, Карелії, Іваново, Володимира, Бєлгорода і звичайно Москви йому було не просто.

Кременчужанин Єгор Ткач єдиний представник з України, який 14-18 листопада у Москві, змагався за звання кращого Діда Мороза на шостому Міжнародному форумі «Дід Мороз 2006». 'На вулицях і площах Москви, куди на величних лімузинах доставляли учасників форуму, казкові герої з Дідами Морозами в сяючих шубах танцювали з москвичами, водили хороводи, давали численні інтерв'ю журналістам. Приємно було відчувати себе чарівником перед дітьми, особливо коли це були діти – сироти',- розповідає Єгор. За його словами, змагатися на звання кращого серед іменитих акторів з Санкт – Петербурга, Пермі, Ханти - Мансійська, Тольяті, Карелії, Іваново, Володимира, Бєлгорода і звичайно Москви йому було не просто. Здебільшого представники з вищезгаданих міст – це переможці, кращі Діди Морози в своїх містах, які виступають на головних ялинках. 'Тому відповідальність за мої акторські здібності, костюм та виступи на сцені Всеросійського Виставкового Центру і центрального палацу дитячої творчості були для мене наче іспит. На щастя, мене у подорож до столиці Росії підготувала Асоціація працівників парків культури України на чолі з Валентиною Кечиною та святкове бюро «Камертон». Мій наряд був не гіршим за наряди інших учасників. Спілкувався я з публікою українською мовою. Цікаво, що коли Всеросійський Дід Мороз після нашого виступу запитав аудиторію, чи не треба перекладач. Всі дружно крикнули: «Ні!». Це було головнішим, чим оцінка журі',- посміхається Єгор і додає, що кращим Дідом Морозом було визнано Московського Діда Мороза.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх