На Молодіжному пограбували ювелірний магазин

26.11.2006, 18:11 Переглядів: 1 701
Вирвавши з рук продавців лотки із золотими прикрасами грабіжник кинувся тікати..

Тринадцяте число стало нещасливим днем для продавщиць ювелірного відділу, що розташувався на Молодіжному, у магазині 'Юліана'. Того дня, по обіді, невідомий чоловік, вирвавши з рук жінок лотки з прикрасами, вибіг з магазину та зник. Як розповіли 'Телеграфу' в магазині, цей чоловік до дня крадіжки вже неодноразово приходив до магазину та приглядався до товару.
– Вже зараз можна припустити, що він вивчав не лише товар, а й придивлявся чи є у магазині охорона, як краще викрасти і зникнути з прикрасами, – кажуть продавці.
За словами начальника міського управління міліції, полковника міліції Василя Овчаренко, 13 листопада крадій дещо змінив зовнішність. Аби його не впізнали він не брився кілька днів, надягнув окуляри, наче погано бачить, і тому попрохав показати прикраси ближче. Продавці дістали лотки з перснями і показували йому. Чоловік вирвав лотки з їх рук і почав тікати. Жінки побігли за ним. Проте не догнали. Чоловік зник у подвір'ї.
– На вулиці наших колег, схоже, спрямувала не в той бік співучасниця злочинця. Вона показала у протилежний бік від того, куди кинувся тікати крадій. Мабуть, він і жінка працювали разом', – припускають продавці.
У міліції кажуть, що сума збитку від крадіжки перевищує 30 тисяч гривень. Разом з тим вони обурені, що у ювелірному не було не лише охоронця, а й 'тривожної кнопки'.
Продавці склали фоторобот злочинця, який розданий всім патрулям міліції. На ранок середи злодій ще не був затриманий.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх