П’ять потягів ледь не зійшли з колії

23.12.2006, 14:12 Переглядів: 1 456
Застрягла під залізничним мостом вантажівка зсунула рейки. Потяги проходили пошкодженою ділянкою. Небезпеку помітив машиніст через 3 години після аварії. Кременчуцька залізнична гілка була повністю паралізована майже 10 годин.

17-го грудня, одразу після опівночі, у прольоті залізничного мосту в Крюкові у пров. Літературному застрягла негабаритна вантажівка, яка їхала з боку Дніпропетровська. Свідки пригоди розповідали, що водій фури з оранжевою кабіною виїхав з-під мосту майже через годину. У міліцію ніхто з мешканців провулку не повідомляв, бо подібні аварії тут трапляються доволі часто, й нічого надзвичайного вони в цьому не завбачили...
Здаючи назад, вантажівка зсунула залізобетонну плиту мостового перекриття, через що погнулася частина залізничної рейки довжиною 60 см. Але це помітив лише близько 4-ї ранку машиніст вантажного потягу. До того пошкодженою колією пройшли 5 составів. За словами заступника начальника Кременчуцького міського відділу міліції Олега Романенка, якби пошкодження було на 10 сантиметрів більшим, то аварія була б неминучою. Вся залізнична гілка була паралізована. Поїзди спрямовувалися через Світловодськ. Рух було відновлено о 13.30 після завершення ремонтних робіт.
Наразі справу розслідує лінійний відділ міліції на станції «Кременчук». Пошуки «застряглої» фури тривають.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх