... а труп - у колодязь

18.01.2007, 14:01 Переглядів: 1 552
Шукаючи легкі гроші, молодики пограбували та вбили пенсіонера, труп якого кинули у колодязь. Підозрюваних у вбивстві затримано.

На початку минулого тижня до оржицьких правоохоронців звернувся чоловік, який заявив, що зник його дядько-пенсіонер, який мешкав у селі Вороненці. Оглянувши оселю та двір зниклого чоловіка, міліціянти знайшли труп дідуся у колодязі. Обходячи будинки аби опитати селян міліціянти побачили, що двері одного з них закручені металевим дротом. Згодом стало відомо, що до старої жінки, яка тут живе, також навідувалися двоє невідомих, які вкрали у неї сережки. Жінка описала зловмисників. Згодом відділом карного розшуку було встановлено, що вбивство пенсіонера та пограбування пенсіонерки скоїли ніде не працюючий, раніше судимий 20-річний уродженець села Вороненці, а нині житель селища Лазівки та 18-річний ніде не працюючий уродженець села Лазівки. Обидва були затримані правоохоронцями.
У той день двоє молодиків вирішили пошукати «легких грошей». Вони дізнались, що на околиці села живе одинока пенсіонерка, вже досить стара, щоб дати їм опір. Ввічливо постукавши, хлопці сказали, що вони електрики. Бабуся нічого не підозрюючи відчинила двері, про що відразу пожалкувала. Старший хлопець накинувся на перелякану пенсіонерку та почав її бити, вимагаючи гроші. Однак у старої, крім невеликої суми, нічого не було. Злочинців такий дріб’язок не задовольнив і вони продовжували вимагати гроші до тих пір поки не зламали пенсіонерці руку. Зірвавши золоті сережки  і зрозумівши, що більше нічого коштовного в домі немає, вони пішли… святкувати «дебют». Пиячили у дворі цієї ж бабусі, у сараї. Дійшовши до «кондиції», вирішили, що їх вилов замалий. Тож подалися до наступної хати. У дворі в будці гавкотом заливалась собака. Недовго думаючи молодший схопив дрючок і кількома ударами по голові забив тварину. Коли під приводом наточити зуби електропилки вони зайшли до двору пенсіонера, вже стемніло. Без зайвих слів вони почали бити діда ногами прямо у дворі. Потім знесиленого затягнули в хату, де під руку їм потрапила палиця, яку теж пустили «в діло». Били по голові, шиї, спині. У цей час до сусіда по селу зайшов приятель. Побачивши, що коїться сусід оторопів. Злочинці не довго думаючи почали бити і свідка злочину. Останній запропонував їм тисячу гривень аби залишили його у спокої. Негідники погодились. Але вийшовши з двору та порадившись, вирішили повернутись – приховати сліди злочину. Прибравши в хаті, замислились, що робити з дідом, який може про все розповісти міліції. Право вирішувати взяв на себе старший. Безтямного пенсіонера під руки розбійники витягли на двір та кинули у колодязь. Залишаючи місце злочину, з собою прихопили продукти, дві електродрилі та мобільний телефон.

Старший інспектор ЦЗГ УМВС Роман Грішин



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх