Кушнарьов помер

18.01.2007, 14:01 Переглядів: 2 075
Народний депутат від Партії регіонів Євген Кушнарьов помер внаслідок вогнепального поранення, якого він зазнав на полюванні 16 січня. Смерть настала о 13.45 в середу, 17 січня..

Народний депутат України, екс-губернатор Харківської області Євген Кушнарьов потрапив до реанімації з тяжким вогнепальним пораненням у вівторок, 16 січня, близько 14-ї години. Інцидент трапився під час полювання поблизу села Червоний Шахтар Ізюмського району Харківської області у мисливському господарстві 'Гай'. Кушнарьов зазнав кульового поранення навиліт в живіт з гвинтівки типу «Сайга». Куля зачепила нирки і кишечник. Версії щодо того, як саме все сталося, різняться. За однією з них, полювали на кабана, але коли, перебуваючи в машині, вони побачили вовка, вискочили з автомобіля і почали стріляти. Після того, як прозвучали постріли, мисливці знайшли Кушнарьова вже з пораненням. Свідки кажуть, що у нього влучила випадкова куля. Депутата терміново завезли в лікарню, але по дорозі він втратив багато крові.
Оскільки переправляти Кушнарьова до Києва чи Харкова було небезпечно, оперувати його почали терміново в Ізюмі, а вже згодом до місцевих лікарів приєднались фахівці із Харкова.
Коли перша операція закінчилась, Кушнарьову знову стало зле. Медики терміново почали робити другу операцію, яка тривала більше п’яти годин. Лікарям довелося робити пряме переливання крові, аби підняти тиск, що впав до критичного рівня. Стан ускладнювали проблеми з серцем. Кушнарьову видалили 40 см кишечника і одну нирку, яка була роздрібнена кулею. У поганому стані була й друга нирка та печінка.
На ранок середи стан депутата залишався важким. Він знаходився у районній лікарні Ізюма. Туди прибув міністр охорони здоров`я Юрій Поляченко, провідні лікарі з Києва та Харкова. Очікували прибуття в Ізюм бригади медиків з Німеччини.
Але врятувати депутата не вдалося. Близько 14-ї голини у нього зупинилось серце після чого усі реанімаційні заходи не дали бажаного результату.
За попередніми даними, Кушнарьова поранив один з його друзів – заступник директора одного з харківських заводів. Ізюмська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу. Розглядаються «всі можливі версії скоєного, і жодній з них поки що не надається переваги», кажуть слідчі. В учасників полювання з Кушнарьовим взяли підписки про невиїзд.
Очікується, що Євгена Кушнарьова поховають у п’ятницю, 19 січня, у Харкові.
Довідка. Народний депутат, заступник голови фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов народився 29 січня 1951 року у Харкові. Із грудня 1996 по 23 листопада 1998 обіймав посаду глави Адміністрації Президента України. Із 27 жовтня 2000 по грудень 2004 був головою Харківської обласної державної адміністрації. У Кушнарьова залишилися дочка і син.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх