А не дістанься ж ти нікому... Онуфріївський «Отелло» не душив, а бив ногами по голові

9.02.2007, 15:02 Переглядів: 1 823
4 лютого по дорозі в третю міську лікарню померла 27-річна дівчина. На її тілі та голові були сліди побиття. Як виявилося, тілесні ушкодження, після яких настала смерть, Тетяні наніс співмешканець, що на п’яну голову вирішив її «приревнувати»..

Третього лютого з Онуфріївського району до кременчуцьких друзів приїхали 30-річний Євген та 27-річна Тетяна. Останні були співмешканцями. Ввечері, на вул.Тельмана в квартирі друзів компанія з трьох чоловіків та однієї жінки «тихо-мирно» випивали. Після N-ої кількості спорожнілих пляшок Тетяна, на думку її співмешканця, почала себе «розпутно поводити», чим викликала його невдоволення. Вже близько 22.00 Євген підійшов до дівчини, що стояла у вітальні, і почав бити її ногами по тілу й голові. Хлопці, що прибігли з кімнати, відтягнули нападника. Не вгамовуючись, через деякий час, «ревнивець» знову зайшов до кімнати, де побита жінка сиділа на підлозі, і тричі вдарив її кулаком по голові. Після останнього удару жертва втратила свідомість.
Прокинувшись близько 5-ї ранку, Євген покликав Тетяну, але відповіді не дочекався – вона й досі лежала на підлозі. По обіді чоловік став помічати, що в жінки змінюється дихання. Злякавшись, він викликав «швидку». Не приходячи до тями, Тетяна померла на руках медпрацівників по дорозі в 3-тю міську лікарню. Згідно з довідкою медекспертизи, смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.
Правоохоронці тієї ж доби «вийшли» на Євгена. Свою причетність до того, що сталося він спочатку категорично заперечував і визнав провину лише після того, як його ознайомили з зібраними доказами та словами свідків. Порушено кримінальну справу.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх