Правоохоронці затримали "міжнародного" злочинця

26.04.2007, 22:04 Переглядів: 1 668
19 квітня патруль правоохоронців з двох міліціянтів та одного козака, у районі залізничного вокзалу Кременчука зацікавився підозрілою компанією.
Троє правоохоронців проти п’ятьох підозрюваних

19 квітня патруль правоохоронців з двох міліціянтів та одного козака, у районі залізничного вокзалу Кременчука зацікавився підозрілою компанією. Близько 17.00, коли п’ятеро чоловіків у «Жигулях» під’їхали до колонки на АЗС, що навпроти вокзалу, правоохоронці перекрили дорогу автомобілю і попрохали вийти. Подробиці затримання не повідомляються, але відомо, що двоє з підозрюваних чекали на міліцейське підкріплення у наручниках.
Під час затримання в одного з чоловіків було вилучено пістолет «ТТ» 1937 року з шістьма набоями, яким він не встиг, якщо й хотів, скористатися. Також було вилучено декілька ножів та 500 євро. Зараз зброя знаходиться у експертів, а гроші перевіряються на «справжність».
Вік затриманих від 28 до 45 років. За словами начальника Кременчуцького міського управління міліції Василя Овчаренка, один із них перебуває у міжнародному розшуку. Як повідомляє прес-служба міської міліції, наразі правоохоронці перевіряють причетність затриманих до злочинів, скоєних на території Кременчука та України. Кримінальну справу відкрито поки що лише за фактом зберігання зброї.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх