Полювання на «круті» іномарки

3.05.2007, 20:05 Переглядів: 1 443
Злочинці в масках викрали нову «Toyota Camry», а її власницю вивезли за місто та прив’язали до дерева. 16 кілометрів жінка йшла пішки..
«Джентельмени» дали жінці 20 гривень на таксі та залишили прив’язаною

27 квітня троє невідомих у масках напали на жінку-водія нової «Toyota Camry». За наявною інформацією, жінка – перший заступник одного з промпідприємств міста, придбала нову автівку лише тиждень тому. Того дня вона їхала у родинних справах. Коли колесо в авто спустило, жінка вийшла подивитися на нього. У  цей же час вона стала заручницею злочинців. Чоловіки застосували грубу силу, забрали у жінки мобільний телефон, заштовхали її в машину і разом виїхали за місто. Зупинившись за пару десятків кілометрів від Кременчука, злочинці вивели жінку і, надягнувши на неї пластмасові дитячі наручники, прив’язали до дерева. Крадії в масках навмисно показали жінці номери, які прикріпили на її машину. Це були дипломатичні номери. Після цього, наче справжні джентльмени, злочинці залишили жінці 20 гривень на таксі і зникли. 
Жінка, вирішивши звільнитися від полону наручників, різко смикнула рукою і вони розірвалися. До Кременчука 16 кілометрів вона йшла пішки. Потім  сповістила про цю пригоду міліціянтам.
«Викрадення було чітко спланованим заходом, – вважають міські правоохоронці, з якими поспілкувався репортер «Телеграфа». – Коли ми виїхали на місце, то побачили, що за 300 метрів від того місця, де було прив’язано жінку, злочинці знову зупинялися. Імовірно, ще раз міняли номери. Загрози життю потерпілої не було». Міліціонери додають, що  машину могли викрасти на замовлення.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх