Зять катував у підвалі тестя

11.05.2007, 15:05 Переглядів: 1 419
46-річний чоловік прикував тестя за шию до труби і намагався забрати ключі від машини. Жінка потерпілого, зателефонувавши додому, почула у слухавці хриплий голос чоловіка і звернулася до міліції..

«Я тебе вб’ю», – казав кат жертві, спрямовуючи на неї рушницю

Уночі, п’ятого травня, до Автозаводського районного відділу міліції зателефонувала 57-річна громадянка й повідомила, що у неї вдома у Великій Кохнівці коїться щось неладне. Спочатку довго не відповідав телефон, а потім озвався п’яний зять. Коли жінка попрохала дати телефон своєму чоловікові, то той довго не підходив, а потім щось захрипів у трубку. Правоохоронці, що прибули на місце, затримали 46-річного чоловіка, який вчинив катування свого 57-річного тестя. Як каже заступник начальника Кременчуцького міського управління міліції Володимир Печериця, виявилося, що того вечора, близько 22.00, коли вдома залишилися лише тесть та п’яний зять, останній взяв із сейфа мисливську рушницю і, спрямовуючи на чоловіка, наказав іти до підвалу. Там уже був наготований ланцюг, яким «другий син» пристебнув шию тестя до труби. Далі він почав бити свою жертву й вимагати ключі від машини:«Я тебе вб’ю». Щоб підтвердити серйозність своїх намірів, чоловік вистрелив прив’язаному поверх голови. Так продовжувалося до півночі – у той час тесть мав забрати з роботи свою дружину. Остання почала хвилюватися і зателефонувала додому, а почувши хриплий голос свого чоловіка, одразу звернулася до міліції.
«При затриманні чоловік поводив себе зухвало, – каже Володимир Печериця. – Намагався вчинити бійку з міліціянтами». Порушено кримінальну справу.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх