Життю ціна – копійка

11.05.2007, 15:05 Переглядів: 2 420
«Знявши» тисячу гривень каси, злочинець вирішив убити 20-річну дівчину-бармена.

Опівночі, другого травня, 34-річний кременчужанин здійснив спланований розбійний напад на зал гральних автоматів «Копійка» на просп. 50-річчя Жовтня. Хильнувши спиртного для хоробрості та прихопивши ножа, він увійшов у приміщення. Довго чекав, доки розійдуться відвідувачі, а далі надягнув рукавички і пішов у бік барменші. Чоловік схопив 20-річну дівчину за волосся, приставив їй до горла ножа і потягнув до вхідних дверей, щоб та їх зачинила. Потім знову повів до барного прилавка і почав вимагати, щоб відчинила сейф із грошима.
Коли дівчина відчинила шухляду, чоловік відштовхнув її, кинув ніж і почав «затарюватись» грошима. Саме в цей момент дівчина натиснула на кнопку сигналізації. Дуже вчасно, бо, набравши аж 1100 гривень, чоловік вирішив позбутися свідка. Він знову взяв ножа і намагався вдарити дівчину в груди, але промахнувся й випустив зброю. Потім схопив інший ніж, що лежав на барному прилавку, та вдарив жертву в ліву ділянку грудей. Дівчина зомліла й почала стікати кров’ю.
Працівники приватної охорони та міліціянти, що прибули на місце пригоди, схопили злодюгу тоді, коли той уже збирався йти. Зараз він перебуває під вартою. Дівчина-бармен знаходиться у лікарні.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх