«Послуга» для подруги

11.05.2007, 15:05 Переглядів: 1 281
Першого травня шестеро хлопців виламавши двері квартири, побили її господаря і забрали мобільник та 15 тис. гривень. П’яних нападників «нацькувала» подруга дівчини потерпілого..
Підігріта алкоголем та словами подруги шістка хлопців, не розбираючись, увірвалася до квартири й побила 17-річного товариша

Першого травня дві 17-річні подруги Валя та Люда (імена змінені) гуляли в парку та веселилися з друзями по повній програмі. Одна з них зустрічалася з 17-річним Кирилом, у якого часто залишалася ночувати. Того вечора хлопець відпустив дівчину «трохи подихати повітрям», але та явно не поспішала назад. Кирило сам пішов і забрав Валю з компанії. Коли вони вже пішли, до гуляючих підійшов старший брат Валентини Микола і спитався, де його сестра. Люда не забарилася відповісти, що її силоміць забрав Кирило. Миколі давно не подобався хлопець сестри, а такі новини викликали в нього ще більше обурення. Він зайшов до знайомого і попросив допомогти, оскільки у собі не був упевнений.
Тим часом «добра подруга» розповідала знайомим хлопцям про те, що Валю силоміць потягнув додому Кирило – набралося четверо добровольців, що пішли «визволяти» дівчину.
Обидва «рятувальні загони» зустрілися біля під’їзду будинку на бульв. Пушкіна, де проживав Кирило. Вони піднялися до квартири. «Хлопці вибили двері, – розповідає заступник начальника Кременчуцького міського управління міліції Володимир Печериця. – Увірвавшися до кімнати вони почали гомселити нічого не розуміючого хлопця ногами й битами». Сам Кирио розповідає, що тільки встигав ухилятися від ударів. Закінчивши завдавати побої нападники розбіглися, а хтось із спритних «рятувальників» поцупив з квартири мобільний телефон та 15 тис. гривень.
Кирила госпіталізовано до міської лікарні з діагнозом струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма та перелом ребра. Оскільки всі хлопці були між собою знайомі і неодноразово відпочивали разом, правоохоронці довго не шукали нападників. Як повідомляє прес-центр міської міліції, усіх нападників затримано. Речові докази вилучено. За фактом нападу порушено кримінальну справу.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх