З Достоєвського списано

17.05.2007, 19:05 Переглядів: 1 376
Кременчуцький Раскольников задушив 88-річну бабусю й забрав 40 гривень.
Підозрюваний не пам’ятає, як душив жінку, ламав їй ребра...

11 травня мешканці малосімейки на вул. Першотравневій знайшли свою 88-річну сусідку мертвою. Правоохоронці встановили, що бабусю задушив 23-річний хлопець, який хотів позичити в неї гроші, але отримав відмову.

11 травня мешканці малосімейки напроти КДПУ помітили, що сусідка по поверху, 88-річна бабуся Фрося не проявляє своєї звичної активістської діяльності. Постукавши у двері, вони нічого не почули у відповідь. Злякавшись, сусіди силоміць відчинили двері. Зайшовши у приміщення, вони побачили жахливу картину – серед розкиданого по кімнаті мотлоху лежала мертва бабуся із зв’язаними руками, ногами та ротом... Судмедексперти, що прибули на місце, встановили, що смерть жінки настала через удушення.
Міліція почала відпрацьовувати всіх можливих підозрюваних, і в око впав непрацюючий та раніше судимий 23-річний сусід загиблої. 10 травня хлопець, випивши все спиртне, зрозумів, що грошей більше немає. Оскільки він неодноразово позичав гроші у бабусі-сусідки, то й зараз цим вирішив скористатись.
«Коли жінка відмовила й пішла від нього, він штовхнув її на підлогу», – каже начальник Кременчуцького міського управління міліції Василь Овчаренко. Що було потім, кременчуцький Раскольников не пам’ятає. Коли бабуся перестала пручатися, він став шукати гроші. У гаманці старенької було аж 40 гривень! Розкидавши речі по кімнаті, душогуб зник.
Коли міліція 11 травня його затримала, то 30 гривень він уже пропив-прокурив. Прокуратурою Кременчука порушено кримінальну справу за умисне вбивство.
Сусіди загиблої кажуть, що бабуся знала про всі новини в будинку, ходила до церкви і все життя збирала гроші для сина, що мешкає у Києві.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх