Діти потрапляють під колеса

12.07.2007, 18:07 Переглядів: 1 479
Співробітники ДАІ відзначають небувалий ріст ДТП за участю і загибеллю дітей.

Минулий тиждень у Кременчуці ознаменувався великою кількістю дорожніх аварій за участю дітей. Так, другого липня увечері під колеса «Жигулів» на розі вулиць Воровського та Пролетарської потрапив восьмирічний хлопчик. Як кажуть у ДАІ, дитина переходила проїзну частину в зоні пішохідного переходу. Зі струсом мозку, компресійним переломом хребта неповнолітнього госпіталізували до дитячої лікарні.
Наступного дня, третього липня, опівдні на вулиці Перемоги на десятирічного Микиту  наїхав «Опель». Відразу після наїзду водій схопив школяра та самостійно повіз до лікарні. «По-людськи він зробив правильно, але за законом – ні! Водій не мав права залишати місце ДТП. Він мав викликати «швидку». А якби дитині стало погано по дорозі до лікарні?» – каже інспектор ДАІ Володимир Окунь.
Проте, якщо в перших двох ДТП діти вижили, то п’ятого липня на вулиці Богдана Хмельницького сталася аварія зі смертельним наслідком. О 17.45 неподалік від школи №2 під .колеса «Жигулів» потрапив семирічний хлопчик. Він раптово вибіг на дорогу, намагаючись наздогнати свою матусю, яка перейшла проїзну частину, виглядаючи рейсовий автобус.
Ще одна аварія сталася сьомого липня біля школи № 17. Там легковиком було збито шестирічну дівчинку. Її лікарі оглянули на місці та відпустили додому.
Враховуючи різке зростання кількості ДТП за участю дітей, начальник ДАІ Кременчука Федір Васильків звертається до батьків із проханням розповісти дітям правила дорожнього руху.

Цього року у Кременчуці сталося 10 ДТП за участю дітей, у яких одна дитина загинула та 10 травмовані.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх