«Суд» на швидку руку

9.08.2007, 18:08 Переглядів: 1 598
У Малій Кохнівці двоє чоловіків забили до смерті продавця виносної торгівлі. Правоохоронці встановили, що це був «акт правосуддя» – дружина одного з «суддів» пожалілася на те, як зле обходиться той чоловік зі своєю співмешканкою та її матір’ю.

Чоловіки, «по наводке» жінки, забили до смерті людину

Третього серпня 31-річний Василь із дружиною Оленою (імена змінені – Ред.) приїхали гостювати до знайомого подружжя у Малу Кохнівку. 38-річний Сергій та Оксана приймали їх як годиться. За столом велися розмови «про погоду, про те-про се...» Раптом Оксана пригадала, як напередодні приїзду гостей до неї заходила сусідка. Жінка розповіла про те, як знущається над нею та її дочкою 33-річний співмешканець останньої Михайло. Згадавши про це, Оксана переповіла сусідчину історію чоловікам за столом. Ті ж, не довго гадаючи, спиталися, де знайти кривдника, і пішли навчати його «поводженню з жінками».
Михайло працював на виносній торгівлі біля магазину на вулиці Шкільній. Тут, близько 16 години, його і знайшли «вчителі». «Вони били чоловіка вдвох, – каже прес-секретар міської міліції Анна Волювач. – Пізніше на тілі потерпілого виявили численні садна на руках, ногах, спині й голові. В якийсь момент Михайла стали бити головою об автомобіль, що стояв поруч. Це, можливо, і було фатальне ушкодження». Судмедекспертиза дала висновок, що смерть чоловіка настала через крововилив у підкоркову оболонку голови. Свідки «правосуддя» викликали міліцію та «швидку», але врятувати Михайла не судилося – він помер на місці.
Чоловіків, що забили потерпілого до смерті, було затримано. Один із них зараз перебуває під вартою, а другий – на підписці про невиїзд. Порушено кримінальну справу за статтею 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження», що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх