Юні "експерти" з мобільників

13.09.2007, 19:09 Переглядів: 1 366
Днями міліціянти затримали двох школярів, які «вичистили» один з кіосків мобільних телефонів на ринку «Плеяда». Із 54-ох мобілок підприємцю змогли повернути лише 32. Окрім цієї крадіжки, товариші відзначилися тим, що «зрізали» сумку з плеча громадянки Австрії, яка зійшла з теплохода на екскурсію по Кременчуку..

Двоє 13-річних хлопців «обнесли» кіоск на 28 тисяч

Ціла купа телефонів! Від нечуваного щастя – майже 30 мобілок на брата, злодії почали роздавати їх направо й наліво.

Дев’ятого вересня до міськуправління міліції звернувся приватний підприємець і повідомив, що його кіоск з мобільними телефонами хтось «випотрошив». Господар не дорахувався грошей і товару на загальну суму 28 тисяч гривень. Невідомі злочинці «винесли» кіоскове начиння через розбите вікно. Невдовзі правоохоронці затримали зловмисників – 13-річних школярів. Навчаються вони у різних школах: Іван (імена змінені) у міській, Микола – у сусідній сільській .
Одного разу хлопці зустрілися у раніше судимого батька Миколи та розмірковували над тим, де та як мобільниками «розжитися». У Миколи був план... Він узяв у батька викрутку та рукавиці, хлопці сіли на велосипед і рушили в напрямку ринку «Плеяда». Там їм в око впав один з кіосків, де торгують мобільними телефонами. Іван став «на шухері», а Микола відігнув викруткою пластикове віконце та заліз до кіоску. Звідти він витягнув 54 мобілки та тисячу гривень. Операція «знемобілення» пройшла вдало і, ніким не сполохані, хлопці поїхали святкувати вдалий заробіток. «Протягом трьох днів у хлопців не вщухає «аукціон щедрості», – каже прес-секретар кременчуцької міліції Анна Волювач. – Вони роздаровують мобілки направо й наліво, або продають їх за безцінь. Наразі знайшли вже 32 телефони». Їх повернули власнику. Слідчий відділ міськуправління міліції порушив кримінальну справу за статтею «Крадіжка».

І іноземній туристці дісталося...
Окрім знання основ «мобільного криміналу», товариші встигли наприкінці серпня відзначилися на «міжнародній арені». Вони, на вул. Першотравневій, «зрізали» сумку з плеча 68-річної громадянки Австрії, яка зійшла з теплохода на екскурсію по Кременчуку. У сумочці були 150 гривень та цифровий фотоапарат вартістю 1200 гривень. Міліціянтами було вилучено речовий доказ.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх